HUHIV podrška – najčešće postavljana pitanja o koronavirusu

Novonastala pandemija koronavirusa promijenila je mnogo toga u našim životima. Iako su nam informacije svakodnevno dostupne s raznih strana, kako bismo se što bolje snašli, ne informirajmo se prečesto, a kada to činimo, neka to bude putem službenih i stručnih izvora. Možemo također potražiti i podršku ako nam treba pomoć u nošenju s novim izazovima. Za osobe koje žive s HIV-om (kao i ostale kojima je potrebna pomoć u području spolnog i reproduktivnog zdravlja) dostupni smo preko mobilnih aplikacija Spolno zdravljeSve o hepatitisu, e-maila pitaj@huhiv.hr ili preko telefona 0800 448 767 radnim danom od 09:00 do 15:00 sati.

Kreirali smo odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ovdje možete pronaći korisne informacije koje bi vas mogle zanimati o HIV-u i koronavirusu.

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa i dalje nastavlja s radom pružajući usluge koje su u skladu sa zadanim restrikcijama u vrijeme epidemije koronavirusa. Sve naše online usluge su i dalje dostupne za naše korisnike što uključuje osobe koje žive s HIV-om i/ili virusnim hepatitisom, ali i druge s različitim izazovima u području spolnog i mentalnog zdravlja. Naša telefonska linija  0800 448 767 otvorena je radnim danom od 9:00 do 15:00 sati, a naše usluge online savjetovanja su također dostupne preko aplikacije Spolno zdravlje ili direktno na mail: pitaj(at)huhiv.hr. Cijeli tim intenzivno radi kako bismo pružili što bolju podršku putem online alata. Pratite nas na www.huhiv.hr gdje ćemo objavljivati nove informacije u vezi cijele situacije s koronavirusom te Vas pravovremeno obavijestiti kada ćemo ponovno krenuti s radom u vidu testiranja na HIV, hepatitis C i sifilis.