pitaj@HUHIV

U brizi za poboljšanje zdravstvenih i socijalnih ishoda za sve hrvatske građane koji su izloženi riziku ili žive s HIV-om, hepatitisom B i/ili C ili drugom SPB, pružamo besplatnu podršku putem e-maila. No, prije nego što postavite upit, provjerite da li odgovor na isti ili sličan upit već postoji na stranicama huhiv.hr, spolnozdravlje.hr, hepatitis.hr. Dobiveni odgovori isključivo su informativni. Internetsko pretraživanje podataka o medicini ne može nadomjestiti savjete od stručnjaka. Za sve informacije o Vašem zdravstvenom stanju, savjete i liječenje uvijek se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Ako imate neko pitanje iz područja preventivne medicine, očuvanja i unapređenja zdravlja, a niste pronašli odgovor, svoj upit možete postaviti stručnjacima putem ovog obrasca.

NE BOJ SE POTRAŽITI POMOĆ I SAVJET, NE POSTOJE KRIVA PITANJA!

Odgovor ćemo Vam poslati putem elektroničke pošte.  Vaš e-mail i osobni podaci će biti izuzeti te će ostati strogo povjerljivi.

Imajte na umu da se upiti prioritiziraju ovisno o postojanju odgovora na mrežnim stranicama te da se odgovor može duže čekati zbog većeg broja upita.

Hvala na razumijevanju.

Vaš HUHIV Tim.

Pitajte nas, tu smo za Vas

* Obavezna polja
Ukoliko odlučite i sami nam pružite informacije slanjem e-pošte ili popunjavanjem formulara na našem portalu, te ćemo informacije koristiti samo da bismo Vam lakše pomogli. Ne sakupljamo osobne podatke ni za jednu drugu svrhu. Također, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih proslijeđujemo nekim drugim privatnim organizacijama. Svi vaši podaci su zaštićeni, a sve detalje o sukladnosti Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 i u skladu s odredbama GDPR-a te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka, možete provjeriti u Uvjetima korištenja.