Zahtjev za donacijom

Dobrodošli na stranicu namijenjenu svima koji žele donaciju u obliku informativnih i edukativnih brošura i letaka te kondoma.

Udruga HUHIV podržava svaku organizaciju koja provodi aktivnosti usmjerene na mlade te na prevenciju i edukaciju o spolno i krvlju prenosivim bolestima, s naglaskom na HIV/AIDS i virusne hepatitise.

Ukoliko imate zahtjev za donacijom određenih edukativnih brošura / letaka i/ili kondoma, molimo Vas da ispunite niže navedeni formular. Pošto je udruga HUHIV također neprofitna organizacija, traženu donaciju ne možemo garantirati. Odgovorit ćemo Vam ovisno o raspoloživim sredstvima, temeljem Vašeg zahtjeva i našoj mogućnosti sudjelovanja u traženom.

Također, molimo obratite pažnju na Uvjete donacije.

Hvala Vam na razumijevanju!

 

Molimo ispunite zadani formular

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 5mb.

 

NAPOMENA: Uvjeti donacije

Zahtjevom za donaciju prema Vašim opisanim potrebama, prihvaćate Uvjete donacije.

Uvjeti donacije su slijedeći:
Ukoliko Vam odobrimo donaciju, obvezujete se poslati udruzi HUHIV opisni izvještaj sa fotografijama događanja / aktivnosti koju ste proveli, najkasnije u roku od 60 dana od završetka aktivnosti. Izvještaj je potrebno poslati na e-mail: huhiv@huhiv.hr.
Ukoliko nam izvještaj nakon primljene donacije i nakon isteka roka na koji se obvezujete, ne dostavite, naredne zahtjeve za donacijom više nećemo uzimati u obzir.

Hvala na razumijevanju.

HUHIV Tim.