Zahtjev za donacijom

Dobrodošli na stranicu namijenjenu svima koji žele donaciju u obliku informativnih i edukativnih brošura i letaka te kondoma.

Udruga HUHIV podržava svaku organizaciju koja provodi aktivnosti usmjerene na mlade te na prevenciju i edukaciju o spolno i krvlju prenosivim bolestima, s naglaskom na HIV/AIDS i virusne hepatitise.

Ukoliko imate zahtjev za donacijom određenih edukativnih brošura / letaka i/ili kondoma, molimo Vas da ispunite niže navedeni formular. Pošto je udruga HUHIV također neprofitna organizacija, traženu donaciju ne možemo garantirati. Odgovorit ćemo Vam ovisno o raspoloživim sredstvima, temeljem Vašeg zahtjeva i našoj mogućnosti sudjelovanja u traženom.

Također, molimo obratite pažnju na Uvjete donacije.

Hvala Vam na razumijevanju!

 

Molimo ispunite zadani formular

* obavezna polja

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 5mb.
Ukoliko odlučite i sami nam pružite informacije slanjem e-pošte ili popunjavanjem formulara na našem portalu, te ćemo informacije koristiti samo da bismo Vam lakše pomogli. Ne sakupljamo osobne podatke ni za jednu drugu svrhu. Također, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih proslijeđujemo nekim drugim privatnim organizacijama. Svi vaši podaci su zaštićeni, a sve detalje o sukladnosti Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 i u skladu s odredbama GDPR-a te Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka, možete provjeriti u Uvjetima korištenja.

 

NAPOMENA: Uvjeti donacije

Zahtjevom za donaciju prema Vašim opisanim potrebama, prihvaćate Uvjete donacije.

Uvjeti donacije su slijedeći:
Ukoliko Vam odobrimo donaciju, obvezujete se poslati udruzi HUHIV opisni izvještaj sa fotografijama događanja / aktivnosti koju ste proveli, najkasnije u roku od 60 dana od završetka aktivnosti. Izvještaj je potrebno poslati na e-mail: huhiv@huhiv.hr.
Ukoliko nam izvještaj nakon primljene donacije i nakon isteka roka na koji se obvezujete, ne dostavite, naredne zahtjeve za donacijom više nećemo uzimati u obzir.

Hvala na razumijevanju.

HUHIV Tim.

WordPress PopUp Plugin

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa