Svjetski dan AIDS-a u Vukovaru

Svjetski dan AIDS-a u Vukovaru

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar, na poziv Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV), priključio se obilježavanju Svjetskog dana HIV/AIDS-a pod sloganom “Voli i budi zdrav”.

HUHIV

U Vukovaru u središtu grada, na mjestu gdje prolazi mnogo srednjoškolaca 30.11.2012. i 01. 12.2012. postavljen je info štand, na kojem su Mladi HCK uz volontere i člana HUHIV udruge gospodina Rade Jovanića, građanima davali informacije i dijelili promotivne materijale i kondome uz savjet za pravilnu upotrebu, radi sprječavanja širenja HIV infekcije i ostalih spolno prenosivih bolesti, sa željom povećanja odgovornijeg seksualnog ponašanja za zdravi život, te povećanje svjesnosti o rizicima i načinima prijenosa, ali važnosti testiranja.

HUHIV

HUHIV se ovim putem srdačno zahvaljuje na dugogodišnjoj suradnji a posebno dobrim djelima i nesebičnom zalaganju, gospodinu Radi Jovaniću i ravnateljici Zorici Grgić.

HUHIV

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Provedene aktivnosti i rezultati udruge HUHIV u 2012. godini | HUHIV - Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa - [...] jestu u centru Vukovara informirano je uz podjelu promotivnih i edukativnih materijala HUHIV-a više U zagrebačkoj…

Komentirajte članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *