“Gumeni sponzor” Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a

I ove godine HUHIV je ponosno nastavio suradnju s Primerosom, ponosnim sponzorom zaštite zdravlja i prevencije širenja HIV-a i ostalih spolnih bolesti među mladima – “gumice koje glavu čuvaju i koje ljubav čine boljom i sigurnijom”.

primeros-people

Aktivnosti obilježavanja Svjetskog dana AIDS-a i Pozitivan koncert nezamislivi su bez promocije zaštite vlastitog i tuđeg zdravlja te promotivne podjele kondoma mladima. Na taj simboličan način HUHIV šalje poruku mladima o potrebi zaštite od HIV-a i drugih spolno prenosivih bolesti koje se šire nezaštićenim spolnim odnosom.

Primeros je jedan od rijetkih proizvođača kondoma koji ove godine prepoznaje vrijednost i važnost aktivnosti HUHIV-a usmjerenih na očuvanje zdravlja mladih te zasigurno najbolji izbor zaštite koju Vam preporuča udruga HUHIV.

Besplatne promotivne Primeros kondome možete dobiti na svim HUHIV događanjima – Pozitivnom koncertu u petak 28. i subotu 29.11., na promotivnom HUHIV info šatoru povodom Svjetskog dana AIDS-a 01.12 na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u CheckPoint centru Zagreb gdje se možete besplatno i anonimno testirati na HIV iz sline za 20 minuta, na svim događanjima naših partnera i prijatelja povodom obilježavanja Svjetskog dana AIDS-a diljem Hrvatske (Varaždin, Vukovar, Osijek…) te kod ostalih organizacija i ljudi dobre volje koji su se uključili u ove hvalevrijedne aktivnosti usmjerene na zdravlje mladih.

Primeros kondomi

primeros-people_2Primeros se uvijek zauzimao za siguran seks. U Primeros-u još uvijek vjerujemo da osjećaj sigurnosti vodi ka boljem seksu. No, bolji seks nadilazi granice sigurnosti. Sigurnost je esencijalna, ali nije sve. Mi vjerujemo da bolji seks također predstavlja samopouzdanje i poštovanje želja, htijenja i mašte partnera. Zbog toga nam je cilj inspirirati veću otvorenost i povjerenje među partnerima u svemu što radimo. Sigurnost, poštovanje i otvorenost su vrijednosti na kojima se Primeros uvijek temeljio, od svog osnutka do danas. Jedno stoljeće nakon osnivanja, Primeros i dalje održava jednako čvrstu reputaciju garantiranja visoke kvalitete – a Vi se, također, možete osjećati opušteno i sigurno s Primerosom.

Više o Europskoj kvaliteti Primeros kondoma pogledajte na Primeros web stranicama.

 

Pozitivni volonteri

Primeros

Pozitivan koncert 2012_03

Primeros kondomi