MEDVJEDI PODRŽAVAJU POZITIVAN KONCERT!

Zagreb, 14. studenog 2012. – Malo više od dva tjedna uoči Pozitivnog koncerta ovogodišnjoj kampanji podrškom se pridružio najuspješnijih zagrebački sportski kolektiv, klub koji je posljednjih godina osvojio publiku ne samo u Hrvatskoj, nego u cijeloj regiji – KHL Medveščak Zagreb. Logičan je to razvoj stvari uzme li se u obzir veliko srce Medvjeda i činjenica da Pozitivan koncert na jedan dan posuđuje njihov neosvojivi Brlog.

Nakon akcije ‘Ružičasti Listopad’ posvećene borbi protiv Raka dojke te ‘Brkatog studenog’ u sklopu globalne akcije prevencije raka prostate, Medveščak je spremno prihvatio prijedlog podrške HUHIV-u, stvaranju AIDS free generacije i tradicionalnom osmom Pozitivnom koncertu.

Tim povodom je snimljen i kratak video u kojem je glavnu ulogu odigrao Andy Sertich, jedan od najpopularnijih Medvjeda i čovjek koji je odigrao svih 200 utakmica u EBEL Ligi:

Dok se završavaju pripreme za Pozitivan koncert, u studenom će Medveščak odigrati tri Arena Ice Fever utakmice u Areni, a u svoj Brlog se vraćaju 27.11. protiv Graza.

Osmi Pozitivan koncert održat će se u Velikoj dvorani Doma sportova u subotu, 1. prosinca, uz nastupe Hladnog piva, Leta3, Brkova i One Piece Puzzlea.

Pozitivan koncert i ove godine drži najniže cijene ulaznica za ovako jaku postavu izvođača.
• Od ponedjeljka 15.10. do petka 30.11. cijena će iznositi 50 kn
• Na dan koncerta, u subotu 01.12., ukoliko ih ostane u prodaji ulaznice će iznositi 70 kn.

Prodajna mjesta su:
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Kino Europa Shop, Varšavska 3
• Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Pozitivan koncert, u organizaciji Udruge HUHIV i Los Angeles agencije, u svojih je sedam godina postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće. Dosad su na Pozitivnom koncertu nastupila imena poput Dubioze kolektiva, TBFa, Laibacha, Urbana&4, Leta3, Stereo MCa, Pipsa, Lollobrigide, Kinokluba, Stranglersa i mnogih drugih, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila dvoranu Dražena Petrovića, da bi prošle godine rasprodali Veliki Dom sportova gdje se održava i ove godine.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

KHL Medveščak:
Web i Facebook.

HLADNO PIVO, LET3, BRKOVI, ONE PIECE PUZZLE
SUBOTA, 1 PROSINCA 2012.
VELIKA DVORANA DOMA SPORTOVA – ZAGREB

Pozitivan koncert pratite na Facebooku.

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa