Volim zdravlje edukacijski portal

Volim zdravlje je portal za edukaciju i informiranje sadašnjih i budućih zdravstvenih djelatnika i svih koji vole zdravlje o temama iz područja spolnog i reproduktivnog zdravlja, ali i drugim zdravstvenim temama. Također, namijenjen je i javnosti, posebno mladima ali i svim ostalim stručnjacima koji će raditi ili rade u području zdravstva i socijalne skrbi.

Portal Volim zdravlje nudi niz usluga, korisnih informacija o zaštiti zdravlja, zdravstvenih i medicinskih informacija iz raznih područja javnog zdravstva, medicine, promocije zdravlja, prevencije bolesti, podrške, edukacije, interaktivnih alata itd. I ne samo to! Volim zdravlje nudi brojne e-tečajeve prema stručnim javnozdravstvenim I medicinskim područjima i interesima.

Volim zdravlje prioje svega nudi znanje! Znanje je važno, jer tako ulažemo u svoj osobni razvoj. Ono je važno tijekom obrazovanja, ali i kasnije tijekom profesionalnog rada i općenito u životu.

JER LJUBAV I ZDRAVLJE IDU ZAJEDNO!

Volim zdravlje

Volim zdravlje centar je online izvora stručnih zdravstvenih i medicinskih informacija, e-obrazovanja u području spolnog i reproduktivnog zdravlja za postojeće i buduće zdravstvene djelatnike i ostale profesionalce u sustavu zdravstvene i socijalne skrbi te podrške zajednice u primjeni najbolje prakse, inovativnih pristupa zdravlju, dijeljenju znanja, izgradnji partnerstva i učinkovitog angažmana zajednice, struke i ključnih dionika, kao nadogradnja zdravstvenog sustava i sinergije institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice, učinkovitog ulaganja u zdravlje građana, učinkovitog odgovora na potrebe oboljelih od HIV-a, virusnih hepatitisa i spolno prenosivih bolesti te podrške razvoju zdravstvenih nadstandarda i interdisciplinarne skrbi.

Volim zdravlje e-Learning centar

Svi obrazovni programi u obliku online tečajeva, stručnih (javno)zdravstvenih i medicinskih članaka, temelje se na znanstvenim i stručnim spoznajama.

Cilj je postojećim i budućim zdravstvenim djelatnicima te svim stručnjacima u području zdravstvene i socijalne skrbi ponuditi jedinstvenu stručnu platformu za online učenje u Hrvatskoj, bazu znanja, kvalitetnog sadržaja, osobnog i stručnog usavršavanja u području spolnog i reproduktivnog zdravlja, kroničnih zaraznih spolno i krvlju prenosivih bolesti, zdravstvenoj i psihosocijalnoj brizi, poboljšanju zdravstvenih i socijalnih ishoda za osobe s oštećenim zdravljem uslijed krvlju i spolno prenosivih infekcija (HIV/AIDS, virusni hepatitisi, spolno prenosive infekcije i bolesti) s posebnom pozornošću na osobe pod povećanim rizicima od infekcija ili one kojima je kvaliteta života značajno narušena uslijed tereta infektivne / kronične bolesti.

Volim zdravlje kao održiva nacionalna platforma za promociju zdravlja i prevenciju bolesti nastala je iz istoimenog projekta financiranog iz ESF. Uz Hrvatski zavod za javno zdravstvo kao partnera, Volim zdravlje platformom upravlja Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa.

Volim zdravlje predstavlja sinergiju institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice tj. učinkovitog ulaganja u zdravlje građana. Do sada smo ostvarili suradnju s brojnim medicinskim i zdravstvenim stručnjacima, ključnim dionicima u području zdravlja uz podršku brojnih institucija.

Ova sinergija s javnozdravstvenim institucijama i stručnjacima, osim partnerskog odnosa s HUHIV-om kao zdravstvenom organizacijom civilnog društva, u provođenju stručnih savjeta, propisa i standarda, glavnu ulogu imaju u osiguranju svih nivoa zdravstvene zaštite i svih dodirnih točaka razvoja modela, standarda i edukacije unutar opće i stručne zajednice. To je sinergija koja donosi rezultate.

Vizija naše organizacije i angažmana u području zdravlja je služiti kao most između zdravstvenog sustava i njegovih ciljeva, i zajednice te unaprijediti suradnju i rješenja za najhitnije, nedovoljno obuhvaćene i ključne zdravstvene izazove.

Projekt Volim zdravlje UP.02.2.1.08.0057 je financiran iz Europskog socijalnog fonda – ‘‘Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 2’’. Ukupna vrijednost projekta je 499.626,00 kn, a intenzitet potpore iznosi 100%.

HUHIV

DONIRAJ

Hvala Vam što svojom donacijom pridonosite zaštiti zdravlja!

Zahvaljujući vama, više ljudi koji trebaju zaštititi svoje zdravlje mogu dobiti potrebnu podršku kada im je potrebna.

DONIRAJ