Redovna Skupština udruge HUHIV

Udruga HUHIV održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu 16.02.2023. godine. Na Dnevnom redu je bilo usvajanje Izvješća o programskom i financijskom radu Udruge za 2022. godinu, izbor vodstva, članova upravnog i nadzornog odbora za naredno razdoblje te operativni plan za 2023. godinu.

Sva izvješća o radu su detaljno prezentirana svim članovima te su jednoglasno usvojena.

Sukladno operativnom i strateškom planu rada Udruge, svim članovima su predstavljene izmjene Statuta Udruge koje su jednoglasno usvojene.

Tijekom proteklog petogodišnjeg razdoblja koje je uključivalo i izazove pandemije, ostvareni su i postignuti mnogi ciljevi, posebice u području pružanja podrške oboljelima te mladima i građanima u prevenciji bolesti i očuvanju spolnog i reproduktivnog zdravlja.

U izbornom djelu Skupštine izabrani su članovi Upravnog odbora, članovi Nadzornog odbora i predsjednik Udruge za razdoblje 2023. – 2028. Ponosni smo što je novo vodstvo Udruge oplemenjeno mladim snagama hrvatskog zdravstva.

U ime svih članova i korisnika udruge HUHIV uručene su Zahvalnice profesoru Miroslavu Lisiću i doktoru Dragutinu Ptičeku, za iznimnu podršku i doprinos razvoju i postignutim ciljevima Udruge prema potrebama zajednice u cilju postizanja zdravlja i dobrobiti za sve.

Na kraju je predsjednik Udruge zahvalio svima koji su na bilo koji način pridonijeli radu udruge u 2022. godini te izrazio uspjeh u radu u narednom razdoblju.

HUHIV

DONIRAJ

Hvala Vam što svojom donacijom pridonosite zaštiti zdravlja!

Zahvaljujući vama, više ljudi koji trebaju zaštititi svoje zdravlje mogu dobiti potrebnu podršku kada im je potrebna.

DONIRAJ