Prvi provedbeni sastanak projekta Volim zdravlje

U sklopu projekta ‘‘Volim zdravlje’’ 28.11.2019. održana je prva cjelodnevna radionica strateškog planiranja za ključne dionike.

Radionica se održala u prostorijama udruge HUHIV u Zagrebu, a na njoj su sudjelovali: Tomislav Beganović – financijski administrator projekta, Arian Dišković – koordinator projekta, Lucija Radman – voditelj projekta, Maja Erceg i Davor Dubravić – psiholozi udruge koji će naizmjenično sudjelovati u projektnim aktivnostima, prim. Tatjana Nemeth Blažić dr. med. – liječnik epidemiolog i predstavnica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Željka Županac i Ivana Javorić – medicinske sestre iz područja infektologije (Klinika za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević) koje će naizmjenično sudjelovati u projektnim aktivnostima i Hana Škornjak predstavnica Međunarodnog udruženja studenata medicine CroMSIC.

U uvodnom dijelu je voditelj programa HUHIV-a Arian Dišković predstavio projekt (njegove ciljeve, sadržaj i aktivnosti). Sudionici su se međusobno upoznali i razgovarali o tome na koji način najkvalitetnije provesti zadane aktivnosti.

Na radionici se razgovaralo o planu provedbe projekta, kako osmisliti nove načine educiranja mladih, te o brojnim drugim logističkim izazovima koji nas očekuju tijekom provedbe.

Među sudionicima su podijeljene uloge i predstavljen je plan provedbe projekta sa definiranim vremenskim rokovima unutar kojih svi trebaju obaviti dodijeljene zadatke.

Prvi korak u provedbi je izrada kvalitetnog i interaktivnog edukativnog materijala koji će se koristiti u provedbi edukaciji srednjoškolaca. Također je dogovoren okvirni plan obuhvata škola, a koji bi trebao biti u potpunosti završen do kraja 2019.

Svi dionici aktivno su sudjelovali i svojim prijedlozima doprinijeli izradi što kvalitetnijeg plana provedbe.

Tijekom prosinca će se održati još jedna cjelodnevna radionica strateškog planiranja sa istim sudionicima koji će tom prilikom ostalima prezentirati svoje odrađene zadatke i izraditi konačni edukativni program koji će se koristit na edukacijama.

HUHIV će o svim projektnim aktivnostima redovito izvještavati javnost putem službenih stranica i društvenih mreža udruge.

Više o projektu VOLIM ZDRAVLJE