HUHIV SLAVI 20 GODINA

Na današnji dan, 25. listopada 1999. godine, osnovana je Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa. HUHIV su združenim snagama osnovali vrhunski zdravstveni stručnjaci koji rade u području infektologije i stručnjaci različitih profila zajedno s pacijentima. Od samih početaka multidisciplinarna suradnja sa stručnjacima i ključnim institucijama ishodište je svih naših projekata i razlog uspjeha naših brojnih aktivnosti kojima 20 godina značajno pridonosimo prevenciji i suzbijanju posljedica HIV-a, virusnih hepatitisa i spolno prenosivih infekcija u Hrvatskoj i regiji.

Danas slavimo 20 godina postojanja, truda i rezultata. Na tom putu neprestano smo se mijenjali, pratili trendove, rasli i razvijali se, nailazili na različite prepreke i nadilazili ih. Educirali smo  mnogobrojne učenike, mlade, stručnjake, pružali psihosocijalnu podršku različitim kanalima, zalagali se za prava pacijenata i promovirali zaštitu spolnog zdravlja, proveli smo brojne kampanje za podizanje svijesti, Pozitivnim koncertom privukli smo oko 150.000 posjetitelja, implementirali inovativne pristupe mladima i novim generacijama, iznjedrili smo dvije mobilne aplikacije i brojne edukativne materijale, otvorili smo prvi izvaninstitucionalni centar za testiranje na HIV i HCV u Hrvatskoj u kojem smo savjetovali preko 10.000 korisnika i testirali preko 7.000, dobili smo međunarodna priznanja za naš rad, povezujemo zdravstveni sustav i društvenu zajednicu…

Dragi naši partneri, suradnici, korisnici, pratitelji i svi koji ste na neki način obilježili djelovanje udruge HUHIV, ovim putem vam se zahvaljujemo što ste nas pratili, podržavali i koristili naše usluge, pozivamo vas da nas i dalje pratite i podržavate te nam se obraćate s povjerenjem kako bismo svi skupa zajedno rasli i stvarali tolerantnije i zdravije društvo za naše i buduće generacije.

Vaš HUHIV tim

WordPress PopUp Plugin

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa