Posjet Zadru i Rijeci u sklopu projekta Inkluzijom ranjivih skupina do socijalne pravde

Nakon izrađivanja predupitnika istraživanja, u svrhu provedbe istraživanja kvalitete života osoba u problemu od ovisnosti te njihovih  potreba u sklopu projekta Inkluzijom ranjivih skupina do socijalne pravde, izašli smo na teren te ispitali korisnike dviju udruga.

U tu svrhu posjetili smo udruge za smanjenje štete u Zadru (Porat) i Rijeci (Terra). S obzirom na to kako se radi o specifično osjetljivoj skupini, ovo je bio način da utvrdimo metodologiju provedbe istraživanja, te da naša pitanja budu jasna i prilagođena ciljanoj skupini, kako bi rezultati istraživanja bili što kvalitetniji.

Zaključci su bili da su uspostavljeni dobri temelji te su naši stručnjaci dobili konkretne informacije koje su bile potrebe za izradu upitnika koji će se koristiti u istraživanju.  

Veselimo se nastavku aktivnosti.

 

 

Projekt Inkluzijom ranjivih skupina do socijalne pravde je podržan sa € 13,570.20 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrvatke udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.

HUHIV

DONIRAJ

Hvala Vam što svojom donacijom pridonosite zaštiti zdravlja!

Zahvaljujući vama, više ljudi koji trebaju zaštititi svoje zdravlje mogu dobiti potrebnu podršku kada im je potrebna.

DONIRAJ