E-learning: 𝗞𝗮𝗸𝗼 𝗶 𝘇𝗮š𝘁𝗼 𝗿𝗮𝘇𝗴𝗼𝘃𝗮𝗿𝗮𝘁𝗶 𝘀 𝗿𝗼𝗱𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝗶𝗺𝗮 𝗼 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗻𝗼𝗷 𝗽𝗶𝘀𝗺𝗲𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗱𝗷𝗲𝗰𝗲?

Donosimo Vam novi edukacijski e-learning tečaj na portalu volimzdravlje.hr – registrirajte se, besplatno upišite tečaj “𝗞𝗮𝗸𝗼 𝗶 𝘇𝗮š𝘁𝗼 𝗿𝗮𝘇𝗴𝗼𝘃𝗮𝗿𝗮𝘁𝗶 𝘀 𝗿𝗼𝗱𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝗶𝗺𝗮 𝗼 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗻𝗼𝗷 𝗽𝗶𝘀𝗺𝗲𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗱𝗷𝗲𝗰𝗲?” uz dodijeljeni ✱⁎∗*✤܍ 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭 ܍✤*∗⁎✱ o stečenom stručnom znanju.

Tečaj pronađite OVDJE

Svi obrazovni programi u obliku online tečajeva, stručnih (javno)zdravstvenih i medicinskih članaka, temelje se na znanstvenim i stručnim spoznajama.

Cilj je postojećim i budućim zdravstvenim djelatnicima te svim stručnjacima u području zdravstvene i socijalne skrbi ponuditi jedinstvenu stručnu platformu za online učenje u Hrvatskoj, bazu znanja, kvalitetnog sadržaja, osobnog i stručnog usavršavanja u području spolnog i reproduktivnog zdravlja, kroničnih zaraznih spolno i krvlju prenosivih bolesti, zdravstvenoj i psihosocijalnoj brizi, poboljšanju zdravstvenih i socijalnih ishoda za osobe s oštećenim zdravljem uslijed krvlju i spolno prenosivih infekcija (HIV/AIDS, virusni hepatitisi, spolno prenosive infekcije i bolesti) s posebnom pozornošću na osobe pod povećanim rizicima od infekcija ili one kojima je kvaliteta života značajno narušena uslijed tereta infektivne / kronične bolesti.

Volim zdravlje kao održiva nacionalna platforma za promociju zdravlja i prevenciju bolesti nastala je iz istoimenog projekta financiranog iz ESF. Uz Hrvatski zavod za javno zdravstvo kao partnera, Volim zdravlje platformom upravlja Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa.

Volim zdravlje predstavlja sinergiju institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice tj. učinkovitog ulaganja u zdravlje građana. Do sada smo ostvarili suradnju s brojnim medicinskim i zdravstvenim stručnjacima, ključnim dionicima u području zdravlja uz podršku brojnih institucija.

Ova sinergija s javnozdravstvenim institucijama i stručnjacima, osim partnerskog odnosa s HUHIV-om kao zdravstvenom organizacijom civilnog društva, u provođenju stručnih savjeta, propisa i standarda, glavnu ulogu imaju u osiguranju svih nivoa zdravstvene zaštite i svih dodirnih točaka razvoja modela, standarda i edukacije unutar opće i stručne zajednice. To je sinergija koja donosi rezultate.

Vizija naše organizacije i angažmana u području zdravlja je služiti kao most između zdravstvenog sustava i njegovih ciljeva, i zajednice te unaprijediti suradnju i rješenja za najhitnije, nedovoljno obuhvaćene i ključne zdravstvene izazove.

Projekt Volim zdravlje UP.02.2.1.08.0057 je financiran iz Europskog socijalnog fonda – ‘‘Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 2’’. Ukupna vrijednost projekta je 499.626,00 kn, a intenzitet potpore iznosi 100%.

Opći cilj projekta: Povećanje znanja i svijesti o važnosti promocije mentalnog i spolnog zdravlja i prevencije bolesti na području RH.

Specifični cilj projekta: Promicanje zdravih navika, mentalnog i spolnog zdravlja te povećanje znanja i svijesti građana RH o važnosti prevencije bolesti.

WordPress PopUp Plugin

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa