5.Skaville festival

Nakon 9.Seasplash festivala još jedan ‘plesni’ ljetni festival na Jadranu, 5. Skaville festival, koji će se održati u kampu Preluk (Rijeka/Opatija), 28. & 29. & 30.07.2011. pozvao je projekt ‘Pozitivne vibracije’ u goste. Organizatori Skavillea su udruga Skaville i udruga K.V.A.R.K. iz Križevaca, ove je godine partner udruga Ri Rock iz Rijeke.

Uz ska ritmove izvođača sa Jamajke, iz Njemačke, Valencie, Slovenije, Francuske, kao najboljih hrvatski novih ‘skakavaca’, HUHIV, Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa i glazbeni portal MIXER.HR, nastavljaju svoju misiju informiranja o bolesti i njenoj prevenciji.

Kako se početak ovog festivala, 28.srpnja, poklapa sa Svjetskim danom hepatitisa, prisutnost letaka i informativnih brošura koje u različitim segmentima informiraju o problemu (‘Jesi li ti broj 12?’, ‘Testiraj se! Izliječi se.’, ‘Ne diskriminiraj nego se informiraj!’, ‘Info Love Book’…) na najbolji će način obilježiti ovaj značajan dan.

A za zabavu prisutnih posjetilaca, organizatori su se kao i svake godine pobrinuli dovesti atraktivne izvođače iz svijeta i regije. U tri festivalska dana nastupaju Pat Kelly (Jamajka), The Magic Touch (Njemačka), Mark Foggo (Velika Britanija, Nizozemska), Open Season (Švicarska), Ki – Sap (Valencia), Aspencat (Valencia), Red Five Point Star (Slovenija), La Cavaska (Francuska), Radio Aktiv (Hrvatska), Officer Down (Hrvatska), Eve & The Evils (Hrvatska), S-kapada (Hrvatska) i Baga Sound (Bosna).

I dok tulumarite na Skaville-u iskoristite priliku i potražite i proučite naše promotivne materijale na festivalskom info pultu, saznajte osnovne informacije o bolesti i njenoj prevenciji i ponašajte se odgovorno. Odgovornim ponašanjem pojedinac čuva, kako svoje, tako i tuđe zdravlje. Ponekad je i jedan nezaštićeni odnos dovoljan da vam promijeni život.

‘POZITIVNE VIBRACIJE – Uz glazbu do AIDS free generacije!’

http://www.huhiv.hr/
http://mixer.hr