Rasprodan Pozitivan koncert

U četvrtak ujutro rasprodane su sve ulaznice za humanitarani, sedmi po redu, Pozitivan koncert koji će se u petak, 2. prosinca, održati u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Golem interes publike koja je znala prepoznati ovaj koncert kao jedan od najvećih glazbenih događaja u Hrvatskoj rezultirao je pravim stampedom za ulaznicama.

Organizatori su stoga odlučili zaključiti prodaju i ostaviti manju količinu ulaznica zbog puno upita publike koja živi van Zagreba, čak i van Hrvatske. Naime, svoj dolazak najavili su fanovi iz Bosne i Hercegovine te Crne gore.

Taj manji, posljednji, kontigent karata po cijeni od 70 kn prodavat će se isključivo na blagajni Doma sportova u petak, 2. prosinca s početkom u 18:30.

Kao što je ranije najavljeno vrata velike dvorane otvorit će se u 19:00. Raspored nastupa naših ovogodišnjih izvođača je:
20:00 Svadbas
20:50 Kawasaki 3p
22:00 Stereo MCs
23:30 Dubioza kolektiv

Sedmi po redu Pozitivan koncert u organizaciji HUHIV-a i LA sponzorirala je Pliva, a pomogao je i Gradski ured za zdravstvo i branitelje te brojni medijski partneri bez kojih ne bi bilo ovako uspješnog koncerta.

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa