13. Pozitivan koncert – snažna poruka i dobra glazba

Pozitivan koncert oduševio i u svom 13. izdanju!

U subotu, 2. prosinca u zagrebačkom Domu sportova, povodom Svjetskog dana AIDS-a održano je trinaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg i najdugovječnijeg domaćeg dvoranskog glazbenog događaja uz nastupe čak pet izvođača – Brkova, Kawasaki 3P-a, Elementala, Repetitora i Otrovne Kristine. Događaj je rezultat suradnje Los Angeles agencije i udruge HUHIV koja je neprofitni organizator koncerta. 

U svojoj sad već dugoj tradiciji, Pozitivan koncert postao je jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće. Ove je godine koncert započeo nastupom zagrebačkog rock benda Otrovna Kristina, a nakon njih uslijedila je beogradska grupa Repetitor. Nakon njih, događaj su svojim nastupima upotpunili i Kawasaki 3P te, na možda najveće oduševljenje prisutnih, hip hop bend Elemental. Vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot u sat vremena nastupa otpjevali su neke od starih, ali i novijih hitova, preko pjesme Iz dana u dan i Crveno sve to Goli i bosi. Posljednji izvođač bio je turbofolk-punk rock sastav Brkovi iz Zagreba i svojim nastupom zatvorili još jedan Pozitivan koncert.

Pozitivan koncert događaj je prije svega plemenitog karaktera čija je primarna funkcija edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem.

Kao i na prijašnjim koncertima, i  ovaj put su se dijelile edukativne brošure i letci te besplatni Pasante kondomi svim posjetiteljima s ciljem edukacije mladih i zaštite spolnog zdravlja.

Veliko hvala svim volonterima udruge CroMSIC i još jednom veliko hvala svim izvođačima koji su ove godine sudjelovali u kampanju udruge HUHIV “Nauči, primjeni, podijeli” u promociji spolnog zdravlja i odgovornog spolnog ponašanja s ciljem zdravlja mladih i ostvarenja AIDS free generacije!

perun.hr galerija Pozitivan koncert 2017

soundguardian.com galerija:

HUHIV

DONIRAJ

Hvala Vam što svojom donacijom pridonosite zaštiti zdravlja!

Zahvaljujući vama, više ljudi koji trebaju zaštititi svoje zdravlje mogu dobiti potrebnu podršku kada im je potrebna.

DONIRAJ