11. POZITIVAN KONCERT – Zagreb, Dom Sportova 27-28. studenog 2015.

Jedanaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg domaćeg dvoranskog i edukativnog koncerta, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 27. i subotu 28. studenog. Prvi dan Pozitivca ispunili su PipsChips&Videoclips, Urban & 4, Kawasaki 3P i Punčke, a drugi S.A.R.S., Dječaci, Quasarr i High5

Prošlo, jubilarno deseto izdanje predstavilo je, po prvi put, Pozitivan koncert u formi dvodnevnog festivala i do vrha napunilo Ledenu dvoranu Doma sportova. Ove godine ponovo će se dvije večeri uživati u nastupima bendova iz samog vrha regionalne scene.

 

11 godina tradicije Pozitivnog koncerta povodom Svjetskog dana AIDS-a

Pozitivan koncert tradicionalno organizira LAA i Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV) povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a (1. prosinca), sa snažnom edukativnom porukom.

Pozitivan koncert tradicionalno okuplja mlade željne dobre zabave i samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a, promovirajući znanje, zaštitu i zdravlje mladih. Događaj povodom Svjetskog dana AIDS-a okuplja i brojne glazbenike koji svojim sudjelovanjem i potporom šalju poruke mladima o svjesnosti očuvanja zdravlja, odgovornog ponašanja, potrebe testiranja i anti-diskriminacije.

Beogradskom S.A.R.S.-u Pozitivac će biti jedini zagrebački nastup u 2015., a Urban & 4 I Pipsi mu se vraćaju bogatiji za rasprodane, veličanstvene koncerte u Malom Domu. Ska punk mašinerija Kawasaki 3P nedavno je objavila novi album “Goli zbog pasa” čije će singlove, zajedno s najvećim hitovima karijere odsvirati prvi dan. Ista akcija se drugu večer očekuje od Dječaka u čijoj diskografiji od 8. svibnja stoji album “Firma”. Riječki electro pop majstori Quasarr vraćaju se u Dom sportova nakon dvije godine kako bi predstavili materijal koji će uskoro također biti objavljen. Naš najbolji ženski indie rock trio Punčke 27. studenog će upisati prvi nastup na Pozitivcu, jednako kao i vruća hip hop petorka High5 dan kasnije.


Događaj koji je u više od desetljeća prešao put od Tvornice kulture i Draženovog doma do četiri zaredom rasprodane Velike dvorane Doma Sportova, bez sumnje je najomiljeniji koncert u jesensko-zimskom periodu grada Zagreba. Pozornicom Pozitivca proteklih deset godina prodefilirali su Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let 3, PipsChips&Videopclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Brkovi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Massimo, Elemental, Ramirez, Vatra, Svadbas, Hugh Cornwell, Lollobrigida, Quasarr i mnogi drugi, a koncert je posjetilo više od 60.000 ljudi. Sve te brojke čine ga našim najvećim i najvažnijim dvoranskim rock koncertom.

Pozitivan koncert 2015

Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica okupiti izuzetno jak line up regionalne scene.

Ulaznice

U ponudi će se naći samo dnevne ulaznice za svaki dan, a prodaja im kreće 20. svibnja.

Od 20. svibnja do 6. rujna dnevne ulaznice će stajati 45 kn. 

Od 7. rujna do 8. studenog cijena im se penje na 60 kn, a od 9. studenog do dana koncerta za dnevni ulaz trebat će izdvojiti 70 kn. 

Na dan koncerata karta će koštati 80 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

•           Dirty old shop, Tratinska 18

•           Rockmark, Berislavićeva 13

•           Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

•           Aquarius CD Shop, Varšavska 13

•           Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

Udruga HUHIV nastavit će tradiciju usmjerenu prema edukaciji mladih s ciljem stvaranja „AIDS free“ generacije. Hvala svim sponzorima, suradnicima, partnerima i glazbenicima koji prepoznaju važnost očuvanja zdravlja i budućnosti novih generacija.

testiraj-se-290PASANTE_290

Omiljeni „Pozitivac“ uspješno korača prema 11. tradicionalnom edukativno-zabavnom ludilu 🙂 Vrući rock lineup obećava luda oba dana. Prepustite se sigurnoj ljubavi jer će stvari pod kontrolom držati Pasante kondomi koje će vam uz edukativne materijale dijeliti vrijedni volonteri HUHIV-a i CroMSIC-a.

HUHIV

DONIRAJ

Hvala Vam što svojom donacijom pridonosite zaštiti zdravlja!

Zahvaljujući vama, više ljudi koji trebaju zaštititi svoje zdravlje mogu dobiti potrebnu podršku kada im je potrebna.

DONIRAJ