POZITIVAN KONCERT Powered by PLIVA

POZITIVAN KONCERT:  Dubioza kolektiv, Stereo MCs, Kawasaki 3p i Svadbas

Powered by PLIVA

Na koncertu s humanitarnom crtom, kojim se obilježava svjetski dan AIDS-a, kao headliner nastupit će Dubioza kolektiv i to s punim trajanjem nastupa.

Dubioza kolektiv će u Domu sportova odsvirati svoj jedini zagrebački koncert do ljeta slijedeće godine, a u Zagreb dolaze ovjenčani MTV-jevom nagradom najboljeg benda naše regije – Best Adria Act – i sjajnim novim albumom napravljenim zastrano tržište “Wild Wild East”. Pritom posebno napominjemo da će Dubioza odsvirati puni koncert, ne festivalski nastup.

Popularni zagrebački ska punkeri Kawasaki 3P također će nas počastiti ekskluzivom –posljednjim zagrebačkim koncertom prije povlačenja u studio!

Poznata zagrebačka grupa Svadbas potvrdila je svoj nastup na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu i time zaokružila line up vjerojatno najjačeg izdanja ove tradicionalne, humanitarne i ugledne glazbene manifestacije.

Svirka na Pozitivnom koncertu bit će prva grupi Svadbas nakon više od tri godine pauze. Publici će pritom predstaviti novi singl “Daj”, još par pjesama s novog albuma “Još” koji će biti objavljen u veljači 2012., ali i podsjetiti na neke od najvećih hitova zbog kojih ih smatraju jednim od najzanimljivijih domaćih bendova.

Kultni britanski Stereo MCs, vlasnici nekih od najvećih klupskih hitova ’90-ih, dolaze pak promovirati odličan aktualni album “Emperor’sNightingale” objavljen krajem kolovoza s kojeg je skinut sjajan singl “Boy”.

Na pozornicu Doma sportova izaći će tako u petak 2. prosinca Stereo MCs, Kawasaki 3P i Svadbas. Broj izvođača namjerno je smanjen u odnosu na prošle godine kako bi svaki bend dobio više vremena za nastup.

ULAZNICE

Ulaznice za Pozitivan koncert, po doista simboličnoj cijeni od svega 40 kn, u prodaju su krenule od srijede 12.10. I ta cijena će bit na snazi do 23. listopada. Od 24. listopada cijena je 50 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 70 kn.

Ulaznice možete kupiti u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Teslina 16), Dancing Bearu (Gundulićeva 7), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dirty Old Shopu (Tratinska 22), na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr

WordPress PopUp Plugin

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa