Pozitivan koncert 2013. – Goran Bare & Majke, Urban & 4, S.A.R.S. i Quasarr

POZITIVAN KONCERT 2013.

SUBOTA, 30.11.2013.

DOM SPORTOVA – ZAGREB

 

GORAN BARE & MAJKE, URBAN & 4, S.A.R.S. I QUASARR

Zagreb,9. rujna 2013. – Deveti Pozitivan koncert održat će se u subotu, 30. studenog u zagrebačkom Domu sportova uznastupe Gorana Bareta & Majki, Urbana i njegove četvorke, beogradskog sastava S.A.R.S. i riječkog Quasarra.

Pozitivan koncert u organizaciji HUHIV-a (Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a) i agencije LAA manifestacija je kojom se obilježava Svjetski dan AIDS-a i predstavlja završnu točku u cjelotjednim aktivnostima HUHIV-a.

Mada uporište i dalje ima u edukacijskom karakteru, Pozitivan koncert je u devet godina postao jedno odnajvažnijih glazbenih okupljanja u Hrvatskoj. U nešto manje od desetljeća događaj je prirodno rastao, krenuvši od Tvornice kulture preko Dvorane Dražena Petrovića do Doma sportova u kojem je prethodne dvije godine bio rasprodan par dana ranije i što ga čini najvećim dvoranskim rock koncertom u državi. Održanjem kontinuiteta, nije se pauzirala niti jedna godina, a koncert je u dosadašnjih osam izdanja posjetilo više od 30.000 posjetitelja. Pozornicom Pozitivnog koncerta prodefilirala su najveća regionalna imena, od Dubioza kolektiva, Hladnog piva, Laibacha, TBFa do Leta3, Kawasaki 3P-a, Pipsa, Brkova, StereoMCs-a, Lollobrigide, Svadbasa i mnogih mnogih drugih.

Kombinacija snažnog line upa i izuzetno povoljne ulaznice pokazala se dobitna za Pozitivac koji istu taktiku primjenjuje i ove godine.

Na pozornicu Doma sportova u subotu, 30. studenog izaći će:

GORANBARE & MAJKE

Goran Bare i njegove Majke posljednji su od“teškaša” domaće rock scene koji nisu nastupali na Pozitivnom koncertu. Vrijeme je da se i to promjeni. Naš najkarizmatičniji vokal sa svojim je bendom u Domu sportova odsvirao neke nezaboravne koncerte, kakav će sigurno biti i 30. studenog.

URBAN& 4

Od samog početka Pozitivnog koncerta Damir Urban bio je jedan od izvođača koji su dali najveću podršku, kako svirački, tako i porukama u kampanji. Povratak na Pozitivac njegov je veliki zagrebački koncert kakav uvijek čuva za kraj godine.

S.A.R.S.

Grupa S.A.R.S. spada u onu grupu izvođača koja sesvojom glazbom posljednjih godina uspjela nametnuti u cijeloj regiji. Nije tajna da im je bila velika želja svirati na Pozitivnom koncertu, a, s obzirom da su nakon brojnih rasprodanih nastupa u zagrebačkim klubovima konačno “zreli”za veće prostore, pozivnica za Dom sportova idealno je tempirana.

QUASARR

Odličan riječki indie-pop koji zadivljujućom lakoćom osvaja vrhove top lista otvorit će svojim nastupom Pozitivan koncert. S novog albuma koji je u pripremi zasad su izdvojena dva singla (“Sjene” I“Ljubav”) koja će se, uz hitove s prva dva izdanja sigurno naći na set listi u Domu sportova.


Nastupi na Pozitivnom koncertu bit će jedine svirke svih izvođača u Zagrebu i okolici do kraja godine.

 
ULAZNICE
Ulaznice za Pozitivan koncert2013. u prodaju kreću od utorka 10. rujna po cijeni od 40 kn. Ta cijena bit ćena snazi do 29. rujna.

Od 30. rujna do 29. studenog cijena će iznositi 50kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 70 kn.

 
Službena prodajna mjesta;

·     Dirty oldshop, Tratinska 22

·     Rockmark,Berislavićeva 13

·     Dancing BearShop, Gundulićeva 7

·     Dallas MusicShop, Tkalčićeva 7

·     Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 
Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladim osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

 
POZITIVANKONCERT 2013.

GORANBARE & MAJKE, URBAN & 4, S.A.R.S., QUASARR

SUBOTA,30. STUDENOG 2013.

DOMSPORTOVA – ZAGREB

 

Pozitivankoncert pratite na Facebooku.

http://huhiv.hr

B1_Pozitivan koncert 2013(2)

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa