Mile Kekin – Večernjakov intervju uoći Pozitivnog koncerta

Prenosimo ekskluzivni intervju sa Vecernji.hr s popularnim frontmenom Hladnog piva uoći Pozitivnog koncerta , najvećeg edukativnog dvoranskog rock koncerta godine.

Stari znanci Pozitivnog koncerta Hladno pivo, uz Let 3, One Piece Puzzle i Brkove, sjajnom rock-svirkom osmi će put obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a 1. prosinca u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Bit će to odlično zagrijavanje slavnih punk rokera iz Gajnica za proslavu dva desetljeća od izlaska prvog albuma “Džinovski” dogodine.

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin u intervjuu za Večernjakov prilog Ekran najavljuje da će obožavatelje za obljetnicu počastiti malom turnejom i dosad neobjavljenim snimkama. Govori o tome kako se testirao na HIV, o kompleksima zbog visine te obiteljskoj sreći sa 13 godina mlađom suprugom Ivanom i dvoje nasljednika.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme HIV/AIDS-a. Primarna funkcija koncerta je edukacija i razbijanje predrasuda o načinima prenošenja HIV-a, poticanje na testiranje, odgovorno ponašanje i načine prevencije među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori i zalaže za AIDS free generaciju te tradicionalno okuplja nekoliko tisuća mladih.

Nakon popularnog HUHIV-ovog članka “Gdje su naše zvijezde?”, u kojem istićemo koliko je Hrvatska daleko od razvijenog svijeta gdje su popularne i slavne osobe uzor mladima i nesebično utječu na promjenu mišljenja mladih u cilju održavanja vlastitog života zdravim, educiranja i antidiskriminacije, pohvaljujemo genijalnog Kekina koji na svoj originalan način govori o ovim temama te nesebično podupire zdravlje mladih kroz glazbu i svoj pozitivan stav.

Pridružite se i vi, podijelite i educirajte svoje prijatelje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

a cijeli intervju pogledajte OVDJE.

HUHIV – Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa