Želite znati jeste li zaraženi hepatitisom C ili HIV-om?

Želite znati jeste li zaraženi hepatitisom C ili HIV-om?

Želite znati jeste li zaraženi hepatitisom C ili HIV-om?

Saznajte odmah:
testirajte Vaš uzorak sline jednostavno, bezbolno, brzo i točno.

HUHIV i ove godine nastavlja kampanju aktivnog poticanja svih zainteresiranih osoba na savjetovanje i testiranje na hepatitis C i HIV.

Nemojte živjeti u neznanju. Testirajte se danas i nastavite živjeti zdravim, snažnim i ispunjenim životom.

Zašto je važno testirati se? Budite odgovorni. Odgovornim ponašanjem zaštititi ćete sebe, ali i druge, Vama drage osobe iz okoline. Nadalje, sindrom stečenog nedostatka imuniteta (AIDS) uzrokovan zarazom HIV-om kao i kronični hepatitis C uzrokovan zarazom virusom hepatitisa C uspješno se liječe ukoliko se na vrijeme otkriju. 

Nakon liječničke procjene stanja organizma i odgovarajućeg liječenja uz postupke održavanja tjelesne kondicije zaražene osobe mogu nastaviti voditi zdrav profesionalni i privatni život.

Danas je u Hrvatskoj dostupna izuzetno točna, jednostavna i bezbolna metoda testiranja uzorka sline koja brzo odgovara na pitanje jeste li zaraženi virusom hepatitisa C ili HIV-om.

Svaki pozitivni nalaz testiranja uzorka sline je preliminaran i mora biti potvrđen tzv. potvrdnim metodama testiranja.  Testiranje na HIV je anonimno i dobrovoljno. Sve obavijesti i rezultat testiranja su tajni.

Pogledajte OVDJE gdje se možete testirati na hepatitis C i HIV davanjem uzorka sline

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mnogi muškarci s nemjerljivom razinom HIV-a u krvi još uvijek imaju nisku razinu u spermi | HUHIV - Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa - [...] Želite znati jeste li zaraženi hepatitisom C ili HIV-om Pogledajte OVDJE gdje se možete testirati na hepatitis…
  2. Nova studija infekcije hepatitisom C | HUHIV - Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa - [...] Testiranje na hepatitis je brže, jednostavnije, bezbolnije i točnije nego što ste mislili [...]
  3. Provedene aktivnosti i rezultati udruge HUHIV u 2012. godini | HUHIV - Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa - [...] je tradicionalno izazvalo velik interes građana dvostrukim povečanjem upita na SOS info telefon. više I ove godine…

Komentirajte članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *