E-learning: ???????? ???????? ????? ? ?????? ? ?????? ???????

Donosimo Vam novi edukacijski e-learning tečaj na portalu volimzdravlje.hr – registrirajte se, besplatno upišite tečaj “???????? ???????? ????? ? ?????? ? ?????? ???????” uz dodijeljeni ?????????? o stečenom stručnom znanju.

Tečaj pronađite OVDJE

Svi obrazovni programi u obliku online tečajeva, stručnih (javno)zdravstvenih i medicinskih članaka, temelje se na znanstvenim i stručnim spoznajama.

Cilj je postojećim i budućim zdravstvenim djelatnicima te svim stručnjacima u području zdravstvene i socijalne skrbi ponuditi jedinstvenu stručnu platformu za online učenje u Hrvatskoj, bazu znanja, kvalitetnog sadržaja, osobnog i stručnog usavršavanja u području spolnog i reproduktivnog zdravlja, kroničnih zaraznih spolno i krvlju prenosivih bolesti, zdravstvenoj i psihosocijalnoj brizi, poboljšanju zdravstvenih i socijalnih ishoda za osobe s oštećenim zdravljem uslijed krvlju i spolno prenosivih infekcija (HIV/AIDS, virusni hepatitisi, spolno prenosive infekcije i bolesti) s posebnom pozornošću na osobe pod povećanim rizicima od infekcija ili one kojima je kvaliteta života značajno narušena uslijed tereta infektivne / kronične bolesti.

Volim zdravlje kao održiva nacionalna platforma za promociju zdravlja i prevenciju bolesti nastala je iz istoimenog projekta financiranog iz ESF. Uz Hrvatski zavod za javno zdravstvo kao partnera, Volim zdravlje platformom upravlja Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa.

Volim zdravlje predstavlja sinergiju institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice tj. učinkovitog ulaganja u zdravlje građana. Do sada smo ostvarili suradnju s brojnim medicinskim i zdravstvenim stručnjacima, ključnim dionicima u području zdravlja uz podršku brojnih institucija.

Ova sinergija s javnozdravstvenim institucijama i stručnjacima, osim partnerskog odnosa s HUHIV-om kao zdravstvenom organizacijom civilnog društva, u provođenju stručnih savjeta, propisa i standarda, glavnu ulogu imaju u osiguranju svih nivoa zdravstvene zaštite i svih dodirnih točaka razvoja modela, standarda i edukacije unutar opće i stručne zajednice. To je sinergija koja donosi rezultate.

Vizija naše organizacije i angažmana u području zdravlja je služiti kao most između zdravstvenog sustava i njegovih ciljeva, i zajednice te unaprijediti suradnju i rješenja za najhitnije, nedovoljno obuhvaćene i ključne zdravstvene izazove.

Projekt Volim zdravlje UP.02.2.1.08.0057 je financiran iz Europskog socijalnog fonda – ‘‘Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 2’’. Ukupna vrijednost projekta je 499.626,00 kn, a intenzitet potpore iznosi 100%.

Opći cilj projekta: Povećanje znanja i svijesti o važnosti promocije mentalnog i spolnog zdravlja i prevencije bolesti na području RH.

Specifični cilj projekta: Promicanje zdravih navika, mentalnog i spolnog zdravlja te povećanje znanja i svijesti građana RH o važnosti prevencije bolesti.

HUHIV

DONIRAJ

Hvala Vam što svojom donacijom pridonosite zaštiti zdravlja!

Zahvaljujući vama, više ljudi koji trebaju zaštititi svoje zdravlje mogu dobiti potrebnu podršku kada im je potrebna.

DONIRAJ